Translate

Η πιο σπάνια έκδοση δίσκου βινυλίου που έχετε φαντασθεί

Οι λάτρεις της μουσικής και των δίσκων βινυλίου έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την πιο σπάνια έκδοση βινυλίου που θα μπορούσαν να φανταστούν μετατρέποντας τις στάχτες τους σε δίσκο βινυλίου... Στην πραγματικότητα η AndVinyly, η
εταιρεία που προσφέρει αυτή την περίεργη υπηρεσία, σας επιτρέπει να καταγράψετε σε βινύλιο λίγο πολύ ότι θέλετε, εφ 'όσον δεν είναι περισσότερο από 24 λεπτά. Μπορεί να είναι μια Metal Death (!!!) συλλογή, μια καταγραφή της φωνής σας, ή μόλις 24 λεπτά ανατριχιαστικής σιωπής, έτσι ώστε αυτές να μπορούν να ακούγονται ανατριχιαστικά σκρατς της βελόνας στο δίσκο βινυλίου που φτιάχθηκε από στάχτες σας. Πολύ cool , έτσι ;Η εν λόγω εταιρεία θα συμπιέσει τις στάχτες σε ένα custom-made δίσκο βινυλίου.

Η AndVinyly ιδρύθηκε από τον Jason Leach, των Subhead ομάδας Jamie Lidell το 2009 και προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής την επιλογή να μπορούν να έχουν σε ένα δίσκο βινυλίου τις στάχτες των αγαπημένων τους..
Το βασικό πακέτο AndVinyly ξεκινά από τα € 3.000 και σας παρέχει 30 αντίτυπα



του δίσκου, με 24 λεπτά του ήχου της επιλογής σας (12 ανά πλευρά) με την δική σας στάχτη ή του αγαπημένου προσώπου σας συμπεριλαμβανόμενο στάχτη. Αν δεν θέλετε να δώσετε το δικό σας ήχο, τότε ο Leach και η ομάδα του μπορούν να παρέχουν τις δικές τους - αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους θα βρείτε μια επιλογή από κομμάτια για να διαλέξετε.
Ακόμη πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι ο ζωγράφος James Hague, μπορεί να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο έργο ζωγραφικής για το εξώφυλλο.
Απέναντι Όχθη
Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου