Translate

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Το www.apenantioxthi.com είναι ένα ανεξάρτητο, εναλλακτικό ιστολόγιο ενημέρωσης,το οποίο παρέχει μέσω του Διαδικτύου πληροφορίες υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να προβούν σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων, μόνο εφόσον τους αποδέχονται πλήρως. Η χρήση συνεπάγεται την αποδοχή εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη των όρων αυτών. Οι επισκέπτες/ χρήστες οφείλουν να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου.

Το περιεχόμενο του www.apenantioxthi.com προέρχεται είτε από τους διαχειριστές – δημιουργούς περιεχομένου του www.apenantioxthi.com, είτε από άλλους ιστότοπους όπου καταχωρούμε την διαδρομή δημοσίευσης (σύνδεσμος/hyperlink), έτσι ώστε ο αναγνώστης να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτούς. Η αναδημοσίευση κειμένου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει και αποδοχή των απόψεων του συντάκτη. Μέρος του περιεχομένου προέρχεται κι από υλικό που παραχωρούν χρήστες του δικτυακού τόπου.
Copyright : Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, Τα περιεχόμενα (κείμενα, εικόνες, κ.α.) που δεν προέρχονται από άλλη πηγή, επιτρέπεται να αναδιανεμηθούν με Αναφορά δημιουργού με ενεργό σύνδεσμο/hyperlinks. 

Σύνδεσμοι (Links)

To www.apenantioxthi.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «συνδέσμων» (links), ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των συνδεδεμένων δικτυακών τόπων ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η σύνδεση με αυτές τις ιστοσελίδες δεν σημαίνει ότι το www.apenantioxthi.com μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο blog, στις πληροφορίες, που περιλαμβάνονται στο blog, χωρίς προειδοποίηση. συμφωνεί με αυτές. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Το www.apenantioxthi.com μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο blog, στις πληροφορίες, που περιλαμβάνονται στο blog, χωρίς προειδοποίηση.δηλώνει ρητά ότι δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την τυχόν εφαρμογή, από οποιονδήποτε, οποιασδήποτε πληροφορίας υπάρχει στο περιεχόμενό του.

Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που συγκαταλέγονται στο περιεχόμενο έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα. Στο περιεχόμενο τρίτων καταχωρούμε την πηγή προέλευσης, για χρήση αυτού του περιεχομένου θα πρέπει να επισκεφθείτε τον αρχικό πάροχο και να συμμορφωθείτε με τους όρους χρήσης του. Εάν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείστε να μας ειδοποιήσετε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.apenantioxthi.com δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως τεκμηριωμένες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια. Καθώς το www.apenantioxthi.com είναι ένας ενημερωτικός δικτυακός τόπος και περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και πληροφορίες για την υγεία, σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ιατρική γνωμάτευση ή άλλη επιστημονική υπόδειξη. Όλοι οι χρήστες του www.apenantioxthi.com καλούνται να απευθυνθούν στον ανάλογο επαγγελματία πριν εφαρμόσουν οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχεται από τον δικτυακό τόπο του www.apenantioxthi.com.

Το www.apenantioxthi.com δηλώνει ρητά ότι δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την τυχόν εφαρμογή, από οποιονδήποτε, οποιασδήποτε πληροφορίας υπάρχει στο περιεχόμενό του.. Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο παρέχονται «ως έχουν», χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση, τις οποίες όλες ρητά αρνείται το www.apenantioxthi.com. Το www.apenantioxthi.com σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ λαθών παροχή του περιεχομένου, ούτε ακόμη την έλλειψη «ιών», είτε πρόκειται για το www.apenantioxthi.com, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο του.

Το www.apenantioxthi.com δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να απέχουν από τη χρήση/επίσκεψη του δικτυακού τόπου www.apenantioxthi.com.


Όποιος νομίζει ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο 

2apenantioxthi@gmail.com

                                                                      Ευχαριστούμε

All information provided on this site is for informational purposes only.
Apenantioxthi.com makes no representations as to the accuracy, completeness, suitability or validity of any information on this site and will not be liable for any errors or omissions in this information or any damages arising from its display or use.
    Blogger Comment
    Facebook Comment