Translate

Βινύλιο από ανακυκλωμένα πλαστικά σκουπίδια της θάλασσας

Μια μικρή ζυθοποιία της Κορνουάλης σε συνεργασία με τον μουσικό Nick Mulvey και την δισκογραφική Tangible Formats κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα δίσκο βινυλίου από πλαστικά που βρέθηκαν στις ακτές της
Κορνουάλης. Ο δίσκος είναι 10” ιντσών και είναι το πρώτο βινύλιο που έγινε ποτέ από ανακυκλωμένα πλαστικά της θάλασσας και έχει τον τίτλο 'In the Anthropocene'.
Η βασική τους ιδέα ήταν να δώσουν στους λάτρεις της μουσικής την ευκαιρία να αποκτήσουν κάτι μοναδικό που είναι κατασκευασμένο από πλαστικό "μιας χρήσεως", ότι αυτό θα είναι παντοτινό. 


Σύμφωνα με τον Mulvey: «Μουσικά το τραγούδι διερευνά θέματα ευθύνης και ελευθερίας σε αυτή την εποχή της επείγουσας οικολογικής και κοινωνικής κρίσης (και ευκαιρίας), γνωστού και ως« Ανθρωπόκενου ».

Μπορείτε να το ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.




Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις, φυσικές και ψηφιακές, θα δωθούν στο φιλανθρωπικό οργανισμό Surfers Against Sewage με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο,για να ενισχύσουν την προσπάθεια του να προστατεύσει τις βρετανικές ακτές από τη ρύπανση, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών αποβλήτων.

Για να αγοράσετε το Nick Mulvey's In the Anthropocene, επισκεφτείτε το Drift Records στο  driftrecords.com για να πάρετε ένα μοναδικό βινύλιο περιορισμένης έκδοσης με αποκλειστικά remixes.


Τάσος Τσακάλης


*Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή με Live URL του άρθρου.
Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου