Translate

Τρομοκρατία

Το imperial college του Λονδίνου θα πρέπει να είναι σοβαρό μαγαζί – το λέει και το όνομά του. Τα σοβαρά μαγαζιά αυτού του είδους τώρα ασχολούνται με το να ξερνάνε θάνατο – και το imperial college θέλησε να πλασαριστεί στο βάθρο του «διαγωνισμού τρομοπαραγωγής». Μάζεψε ούτε λίγο ούτε πολύ 47 «ειδικούς» και έκανε πρόβλεψη για το πόσους θα μολύνει και θα σκοτώσει ο covid 19. Τα αποτελέσματα διατρέχουν ήδη τον κυβερνοχώρο καλπάζοντας· το imperial college (σε συνεργασία με τον μόνιμα ύποπτο για τις σχέσεις του με τις δυτικές φαρμακοβιομηχανίες Π.Ο.Υ.) ανεβαίνει στη λίστα των «αξιόπιστων» τρομοκρατών.

Τί προέβλεψαν οι 47 καλοί ειδικοί; Ότι

– Αν δεν ληφθούν έγκαιρα περιοριστικά μέτρα, τότε θα «κολλήσουν» παγκόσμια 7 δισεκατομύρια ανθρώπων (: συνολικός πληθυσμός του πλανήτη 7,8 δις…). Και θα πεθάνουν γύρω στα 40 μύρια…

– Αν ληφθούν τέτοια περιοριστικά μέτρα (και στην αγγλία, εκεί απευθύνεται κυρίως η έρευνα…) τότε θα πεθάνουν “μόνο” 1,3 εκατομμύρια…


Δύο ερωτήσεις θα έπρεπε να κάνει ο όποιος λογικός άνθρωπος (έχει απομείνει στον πλανήτη). 
Πρώτον: πώς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα το φιλάνθρωπο imperial; Δεύτερον: γιατί μας το λέει;

Όπως ξέρουν και οι πέτρες (ενδεχομένως και ο κορονοϊός ο ίδιος) αυτήν την στιγμή οι «επιστήμονες» και οι «ειδικοί» δεν γνωρίζουν:

Α) Από που ξεκίνησε ο ιός.

Β) Ποιά είναι η πραγματική μολυσματικότητά του (δηλαδή τον μέσο όρο των ανθρώπων που μολύνει ο καθένας).

Γ) Ποιά είναι η ταχύτητα διάδοσής του.

Δ) Αν πρόκειται να μεταλλαχτεί προς την μία (πιο άγρια) ή την άλλη (πιο ήπια) κατεύθυνση.

Ε) Τι είδους και πόσης διάρκειας ανοσία δημιουργείται με φυσικό τρόπο απ’ τα ανθρώπινα σώματα.

ΣΤ) Γιατί οι νεαρές ηλικίες δείχνουν να έχουν αντισώματα εναντίον του.

Ζ) Ποιός είναι ο πραγματικός αριθμός των μολυσμένων (παγκόσμια) χτες, προχτές, παραπροχτές.

Η) Πόσοι (απ’ τους νεκρούς που χρεώνονται στον covid 19) πεθαίνουν όντως από παρενέργειες του κορονοϊού και πόσοι από άλλες αιτίες.

Θ) Ποιά φαρμακευτική ουσία θα μπορούσε να δράσει σαν αντίδοτο.

Ι) Πότε μπορεί να είναι έτοιμο για μαζική χρήση ένα εμβόλιο.

Για να το πούμε απλά: κανείς δεν ξέρει τίποτα για τον κορονοϊό, εκτός απ’ το ότι επιβαρύνει άνθρωπους με ήδη σοβαρά προβλήματα υγείας!!.. Το ανθρωπιστικό imperial και οι 47 «ειδικοί» του σπάνε όμως κάθε άγνοια και εκτοξεύονται υπολογίζοντας… πόσοι θα μολυνθούν και πόσοι θα πεθάνουν!!! Είτε έτσι, είτε αλλιώς…

Πώς κάνει αυτό το θαύμα το team του imperial; Είναι απλό (μπορείτε, ίσως, να το κάνετε και κάποιοι από εσάς). Φτιάχνει έναν αλγοριθμάκο, του φορτώνει «στοιχεία» (όποια γουστάρει…) και τον αφήνει να «τρέξει». Ο γοργοπόδαρος αλγόριθμος τρέχει και δεν φτάνει, αλλά στο διάβα του βγάζει αριθμούς. 10 μύρια, 20 μύρια, 30 μύρια, 40 μύρια…

Αν βγει ένας θεόπληκτος και πει ότι είδε την Παναγία στον ύπνο του και του είπε οτι θα πεθάνουν 7,5 δισεκατομύρια άνθρωποι, θα τον πουν τρελό, ψεύταρο, fake news – μπορεί και να τον ρίξουν στα κάγκελα. Αν όμως βγει το imperial college και οποιαδήποτε παρόμοια κουρντισμένη ομάδα «ειδικών» και πει θα πεθάνουν 40 εκατομμύρια, χωρίς Χριστούς και Παναγίες, μόνο με μηχανές και στατιστικά κόλπα που μόνοι τους τα κόβουν και μόνοι τους τα ράβουν, αυτοί είναι σωστοί. Έχουν δίκιο! Είναι «επιστήμονες», «ειδικοί»!

Ακριβώς… Οι «ειδικοί», οι «υπεράνθρωποι», το επιστημονικό παπαδαριό… Στις 29 Σεπτέμβρη του 2005, ύστερα από μερικούς μήνες «έξαρσης» της γρίπης των πτηνών, ο David Nabarro, καινούργιος τότε διευθυντής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για την «γρίπη των πτηνών και των ανθρώπων» (ιός με κωδικό Η5Ν1), προειδοποίησε ότι απ’ την επέλασή της θα πεθάνουν από 5 έως 150 εκατομμύρια άνθρωποι παγκόσμια. Ενάμιση χρόνο μετά, στα μέσα Απρίλη του 2007, είχαν πεθάνει απ’ τον Η5Ν1 170 (ολογράφως: εκατόν-εβδομήντα) άνθρωποι σ’ όλον τον πλανήτη….

Ο κύριος Nabarro όμως και το επιτελείο του δεν θεωρήθηκαν σαν αυτό που ήταν, τρομοκράτες. Δεν τους κρέμασαν σε δημόσια θέα για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι, ούτε τους καθάρισαν τα special αντιτρομοκρατικά κομμάντα κάποιου «κοινωνικού στρατού». Ο κύριος Nabarro εξακολουθεί να είναι αρχιστέλεχος του ΟΗΕ, απλά άλλαξε αρμοδιότητες.

Πώς είχαν κάνει εκείνη την πρόβλεψη οι σούπερ ειδικοί και σούπερ ήρωες στα επιτελεία του οηε; Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την κάνουν και οι τωρινοί, του imperial ή οποιουδήποτε άλλου που πληρώνει: με μοντέλα σε υπολογιστές. Κάποιοι έριξαν στα μηχανήματα ένα ποσοστό θνησιμότητας 50% των κρουσμάτων, και άρχισαν να παίζουν με τα νούμερα της μόλυνσης. Άλλοι «ειδικοί» ήταν πιο μετριοπαθείς. Έπαιξαν με ποσοστά θνησιμότητας 1%, άλλοι με 5% – ότι γούσταρε ο καθένας. Στο τέλος τα μηχανήματα ξερνούσαν νούμερα – νεκρών. Άλλοι «ειδικοί» μάζεψαν όλα τα «σενάρια» και κατέληξαν στο σοφό συμπέρασμα ότι το μικρότερο νούμερο νεκρών απ’ τον Η5Ν1 θα ήταν τα 5 μύρια… Ως το τέλος του 2019, 14 χρόνια μετά την έκρηξη της φονικής επιδημίας που θα κατέστρεφε την ανθρωπότητα, είχαν πεθάνει παγκόσμια 861 άτομα απ’ τον γριποϊό Η5Ν1. Λίγο περισσότεροι απ’ όσους πεθαίνουν στο ελλαδιστάν από πνιγμό σε θάλασσα ή πισίνα μέσα σε 2 (δύο) καλοκαίρια…

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο τώρα. Υπάρχουν σαφώς περισσότεροι νεκροί, όπως και τουλάχιστον 10πλάσιοι που έχουν νοσηλευτεί σε νοσοκομεία και έχουν γίνει καλά… Όμως παρ’ όλο τον καταιγισμό μετρήσεων θανάτου απ’ τον covid 19 ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει αν εκείνοι που θα έπρεπε να του χρεωθούν είναι το 20% ή το 50% όσων του χρεώνονται.

Δεν έχει σημασία. Τα σοφά πορίσματα των υπολογιστών και των στατιστικών κάθε «ειδικού» απατεώνα έχουν αξία να τρομοκρατούν. Και γι’ αυτό ανακοινώνονται στη μάζα. Σου λέει ο άλλος: για να το λέει κοτζάμ imperial college έτσι θάναι… Πεθαίνουμε!!! Κι όταν τίποτα απ’ αυτές τις Αρμαγεδωνικές προβλέψεις δεν θα έχει βγει αληθινό, όλοι θα θέλουν να ξεχάσουν – όπως ξέχασαν την υγιεινιστική τρομοκρατία του 2005 και του 2006… (Και θα είναι έτοιμοι για έναν επόμενο γύρο).

Τρομοκρατία ναι – αλλά έτσι; Τσάμπα; Αν προλάβει κάποια δυτική φαρμακοβιομηχανία να βρει και πατεντάρει ένα εμβόλιο θα καταλάβετε…..


Photo Credits : Pixabay
Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου