Translate

Permaculture Orchard (Ταινία , Οπωρώνας περμακουλτούρας)

Η ταινία Permaculture Orchard: Beyond Organic μας δείχνει τον τρόπο πώς να δημιουργήσουμε το δικό μας permaculture οπωρώνα. . Ο βιολόγος Stefan Sobkowiak και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο McGill του Μόντρεαλ, ιδιοκτήτης της Miracle Farm από το 1993, μοιράζεται την εμπειρία του στη μετατροπή ενός συμβατικού κτήματος με μηλιές σε μια αφθονία της βιοποικιλότητας.
Η Miracle Farm είναι ένα κτήμα 12 στρεμμάτων που βρίσκεται στο Κεμπέκτου Καναδά.Αρχικά ως ένα εμπορικός οπωρώνας με μονοκαλλιέργεια μηλιών, στράφηκαν στη βιολογική αγορά από το 1993, και στα πιστοποιημένα βιολογικά το 1996. Το 2007 , μετέτρεψε 5 στρέμματα σύμφωνα με τις αρχές της permaculture. Σήμερα τα φυτά, τα φρούτα και τα λαχανικά που καλλιεργούνται περιλαμβάνουν πάνω από 100 ποικιλίες μήλων, 18 ποικιλίες αχλαδιών, δαμάσκηνα, κεράσια, ροδάκινα, ακτινίδια, σταφύλια, φραγκοστάφυλα, μούρα, βατόμουρα, φράουλες, και μια ολόκληρη σειρά από βότανα και λαχανικά.
Το κτήμα έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει τη μέγιστη ποικιλία των ειδών φυτών, εντόμων και ζώων. Αυτό οδηγεί σε ένα υψηλό πληθυσμό των επικονιαστών και άλλων ωφέλιμων εντόμων, καθώς και πτηνών. Μαζί βοηθούν στον έλεγχο των παρασίτων. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την απόδοση των δένδρων και των φυτών, αλλά μειώνει επίσης σημαντικά το σύνολο των εργασιών συντήρησης του κτήματος , επειδή έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο οικοσύστημα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

δημιουργία βιότοπου για τα πουλιά / επικονιαστές
τεχνικές φυσικών εχθρών για τα παράσιτα/ζιζάνια
οι θάμνοι + ποώδη
σπορά των ετήσιων
φύτευση δέντρων φρούτα εκτιμήσεις / αποστράγγισης
εκπαίδευση δέντρο εναντίον κλάδεμα
μόσχευμα
ξεκινώντας τα δικά σας δέντρα
αποστράγγιση
η σημασία της επιλογής της ποικιλίας
έλεγχος μυκήτων
την προστασία των δέντρων
προστασία από παγετούς

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Εμφανίζονται ελληνικοί υπότιτλοι αν πατήσετε το κουμπάκι δίπλα στο ρολόι δεξιά χαμηλά. Η μετάφραση έγινε από το www.synkalliergoume.gr




Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment