Translate

432Hz Η τονικότητα της συμπαντικής αρμονίας

"Αν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του σύμπαντος , σκεφτείτε τα όπως την ενέργεια, τη συχνότητα και τις δονήσεις " Nikola Tesla
"Αυτό που ονομάσαμε ύλη είναι ενέργεια, της οποίας οι. δονήσεις έχουν χαμηλώσει τόσο ώστε να γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις. Δεν υπάρχει ύλη." Albert Einstein

Ο Tesla το είπε, ο Einstein συμφώνησε, η σύγχρονη επιστήμη το απέδειξε. Τα πάντα-συμπεριλαμβανομένου και των δικών μας σωμάτων-αποτελούνται από ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες. Ο τρόπος με τον οποίο οι συχνότητες επηρεάζουν το φυσικό κόσμο έχει αποδειχθεί με διάφορα πειράματα, όπως η επιστήμη της Κυματικής και της μνήμης του νερού.


Η επιστήμη της Κυματικής (Cymatics ) αποδυκνύει ότι όταν οι συχνότητες του ήχου κινούνται μέσα από ένα συγκεκριμένο μέσο, ​​όπως νερό, αέρας ή άμμο, μεταβάλλουν άμεσα τη δόνηση της ύλης. Οι επόμενες εικόνες και το βίντεο δείχνουν πώς τα σωματίδια «αλλάζουν» σε διαφορετικές συχνότητες.
Η Μνήμη του νερού αποδεικνύει πώς η δική μας πρόθεση μπορεί να αλλάξει ακόμη και τον υλικό κόσμο. Αυτό έχει αποδειχθεί από τον Ιάπωνα Δρ Masaru Emoto, ο οποίος πραγματοποίησε πολλές μελέτες που αποδεικνύουν πως ο ήχος , τα συναισθήματα και οι σκέψεις μπορούν να αλλάξουν την σύσταση του νερού.
  

Όλοι έχουμε μια ορισμένη συχνότητα δόνησης, ενω το σώμα μας είναι περίπου 70% νερό ... έτσι μπορούμε να σκεφτούμε ότι οι μουσικές συχνότητες μπορούν να αλλάξουν τη δική μας δονητική κατάσταση. Κάθε έκφραση μέσα από τον ήχο, το συναίσθημα ή τη σκέψη έχει μια συγκεκριμένη συχνότητα, η οποία επηρεάζει τα πάντα γύρω από αυτό, όπως μια σταγόνα νερού μπορεί να έχει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις σε μια μεγάλη επιφάνεια νερού.

Μουσική Συχνότητα

Η μουσική σε όλο τον κόσμο έχει ρυθμιστεί A = 440 Hz, από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), το 1953. Ωστόσο, οι μελέτες σχετικά με την δονητική φύση του σύμπαντος δείχνουν ότι αυτό είναι δυσαρμονικό με το φυσικό συντονισμό της φύσης και μπορεί να δημιουργήσει αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη συμπεριφορά και συνείδηση. Ο σύγχρονος κόσμος ξέχασε αυτή την τελειοποίηση του ήχου και στα 1885 η Γαλλία υιοθέτησε το πρότυπο του 440 Hz. Στην συνέχεια παρά τις διαμαρτυρίες του Guiusepe Verdi για την εσφαλμένη απόφαση αυτή της Γαλλίας η Αμερικανική Ομοσπονδία Μουσικών αποδέχθηκε το A = 440 Hz ως πρότυπο το 1917, και από το 1940 οι ΗΠΑ επέβαλαν τα 440 Hz σε όλο τον κόσμο, και τελικά το 1953 έγινε πρότυπο ISO.
Η συχνότητα 432 Hz είναι μαθηματικά συνεπής με τα πρότυπα του σύμπαντος. Μελέτες αποκαλύπτουν ότι η στα 432hz δονείται η χρυσή τομή του σύμπαντος φ και ενοποιεί τις ιδιότητες του φωτός, του χρόνου, του χώρου , της ύλης, της βαρύτητας και του μαγνητισμού με τη βιολογία, τον κώδικα του DNA και τη συνείδηση. Ο αριθμός 432 αντικατοπτρίζεται επίσης στο τσάκρα της καρδιάς (το οποίο επηρεάζει το συναίσθημα),στις αναλογίες του Ήλιου, στη Γη , τη Σελήνη, στη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου, στο Στόουνχεντζ, στην Ακρόπολη και πολλούς άλλους ιερούς χώρους.









Σύμφωνα με την Ananda Bosman, διεθνής ερευνητής και μουσικό,οι αρχαίοι λαοί των Ελλήνων και των Αιγυπτίων ήταν συντονισμένοι στο Α = 432Hz. Στα Ελευσίνια μυστήρια ο Ορφέας ο θεός της μουσικής χρησιμοποιούσε μουσικά όργανα συντονισμένα στην αρμονία της φύσης, στους 432Hz. Ο Guiseppe Verdi χρησιμοποιούσε την ίδια τονικότητα , γιατί θεωρούσε ότι είναι για τις φωνές της όπερας. Ο Jamie Buturff, ερευνητής ήχου, διαπίστωσε ότι μερικοί μοναχοί του Θιβέτ χρησιμοποιούσαν επίσης αυτή τη ρύθμιση σε χειροποίητα όργανα τους, ηχογράφησε τους ήχους των μουσικών κυπέλων τους και ανακάλυψε ότι όλα ήταν συντονισμένα στους 432 Hz .
Η ρύθμιση των μουσικών οργάνων σε διάφορες θρησκείες και πολιτισμούς του αρχαίου κόσμου δείχνει ότι ήταν η καλύτερη επιλογή μουσικών από διαφορετικά σημεία του πλανήτη ώστε να δώσουν πιο αρμονικό αποτέλεσμα στα έργα τους.
Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η ρύθμιση στα A = 432 Hz συσχετίζεται με το φάσμα χρωμάτων, ενώ στο Α = 440 Hz είναι απενεργοποιημένη.
Υπάρχουν πολλά μουσικά παραδείγματα στο διαδίκτυο που μπορείτε να ακούσετε, προκειμένου να κατανοήσετε τη διαφορά για τον εσάς. Ακούγοντας στα 432 Hz το αποτέλεσμα είναι πιο ξεκούραστη ήχος, από τα 440 Hz και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα 440 Hz είναι σε δυσαρμονία το μακρόκοσμο και το μικρόκοσμο, ενώ τα 432 βρίσκονται σε σε αρμονία.




Μπορείτε να ακούσετε τα  επόμενα βίντεο ώστε να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις.


                                     440 Hz vs. 432 Hz - Guitar experiment



                                  David Helpling – Sticks and Stones in 440 hz 




                                          David Helpling – Sticks and Stones in 432 hz



Πηγές
·  Omega432: http://omega432.com/432-music/the-importance-of-432hz-music
·  Inner Garden: http://www.innergarden.org/en/article1.html
·  Daemon Keller: http://dameonkeller.wix.com/esotericartschicago#!sound-&-vibration-and-color-&-light
·  Veritas: http://www.medicalveritas.org/MedicalVeritas/Musical_Cult_Control.html
·  ZenGardner: http://www.zengardner.com/440hz-music-conspiracy-to-detune-us-from-natural-432hz-harmonics/
·  Why Don’t You Try This: http://www.whydontyoutrythis.com/2013/08/440hz-music-conspiracy-to-detune-good-vibrations-from-natural-432hz.html
·  Attuned Vibrations: http://attunedvibrations.com/432hz/
·  Humans Are Free: http://humansarefree.com/2011/05/432-hz-vs-440-hz-documentary.html

http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/heres-why-you-should-convert-your-music-to-432-hz/



Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου