Translate

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ

Το 1994 ο Ιάπωνας επιστήμων Δρ. Masaru Emoto ξεκίνησε μία σειρά πειραμάτων εμπνεόμενος από τις νιφάδες του χιονιού που η κρυσταλλοδομή κάθε μίας είναι διαφορετική από την άλλη.Ειδικά οι κρύσταλλοι του χιονιού επειδή σχηματοποιούνται κάτω υπό ορισμένες συνθήκες δεν μοιάζουν μεταξύ τους, όπως ακριβώς και τα πρόσωπα των ανθρώπων.Έτσι άρχισε να καταψύχει δείγματα νερού και να τα φωτογραφίζει
πριν προλάβουν να λιώσουν με φωτογραφική μηχανή μεγάλης ταχύτητος ενσωματωμένη σε μικροσκόπιο.Μετά από πολυετή έρευνα τα αποτελέσματα ήσαν εντυπωσιακά.


Το νερό ακούει, διαβάζει, αισθάνεται


Παρατήρησε ότι η κρυσταλλοδομή του νερού επηρεάζεται από τους ήχους, δηλαδή τρόπον τινά το νερό ακούει.

Έβαλε σε ένα ποτήρι νερό να ακούσει κλασική μουσική και συγκεκριμένα την «Ποιμενική Συμφωνία» του Μπετόβεν και μετά φωτογράφισε την κρυσταλλοδομή του νερού. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Ένας πανέμορφος, κατάλευκος, εξάεδρος κρύσταλλος ενεφανίσθη στην φωτογραφία. Το πρόσωπο του νερού έλαμπε !! Το πείραμα συνεχίσθηκε και με άλλα κλασσικά έργα που σχηματοποιούσαν διαφορετικά την κρυσταλλοδομή του νερού. Άρα το νερό αρέσκεται να ακούει κλασική μουσική και μάλιστα έχει και προτιμήσεις.


Ο Εμότο όμως δεν σταμάτησε εκεί. Έβαλε στο ποτήρι αυτό που άκουσε το έργο του Μπετόβεν, να ακούσει μουσική Heavy Metal. Η φωτογράφηση που ακολούθησε κατέδειξε ανάγλυφα την γκριμάτσα στο πρόσωπο του νερού. Ο εξάεδρος φωτεινός κρύσταλλος διασπάσθηκε κυριολεκτικά σε κομμάτια. Προφανώς, η μουσική αυτή δεν αρέσει στο νερό. Άρα, το νερό ακούει μουσική κι αντιδρά κατά προτίμηση στα ακούσματα και τα φανερώνει στην κρυσταλλοδομή του, άλλοτε χαμογελώντας με τέλεια γεωμετρικά σχήματα κι άλλοτε μελαγχολώντας με κατήφεια αρρωσταίνει .


Όμως το νερό δεν ακούει μόνο μουσική αλλά καταλαβαίνει και την ομιλία μας, που εκφέρεται με την ανάλογη ψυχική μας φόρτιση. Ο Εμότο συνέχισε τα πειράματά του βάζοντας σε δυό ποτήρια νερό και στο ένα να του λένε ωραία λόγια όπως «αγάπη, εκτίμηση» και στο άλλο «θα σε σκοτώσω, με αηδιάζεις». Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης ήταν μοναδικό. Ένας πανέμορφος εξάεδρος ροζ αποχρώσεως κρύσταλλος ενεφανίσθη στην πρώτη περίπτωση, ενώ στην δευτέρα με τις ύβρεις και τον θυμό ο κρύσταλλος παραμορφώθηκε και κατεστράφη ολοσχερώς σε άμορφη μάζα.

Στην διάλεξη του επιστήμονα κάποιος ακροατής είπε ότι έκανε πείραμα με βρασμένο ρύζι, βάζοντας το βρασμένο ρύζι σε δυο ίδια γυάλινα δοχεία. Στο ένα έλεγε επί ένα μήνα «ευχαριστώ» και στο άλλο«Ηλίθιο». Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, το πρώτο ρύζι ζυμώθηκε άριστα με πλούσιο κι ωραίο άρωμα, ενώ το άλλο έγινε μαύρο και σάπισε. Ίσως, δεν είναι τυχαίο ότι οι οινοπαραγωγοί ονομάζουν το «ξύδι» «γλυκάδι» διότι απαγορεύεται να ακουστεί μέσα στα κελάρια με τα βαρέλια του κρασιού η λέξη «ξύδι» διότι το κρασί ακούει. Επίσης η ορθόδοξη παράδοση λέει να κάνουμε την προσευχή μας πριν φάμε ευλογώντας τον Θεό χωρίς να μας εξηγεί την θετική επίδραση της προσευχής στο φαγητό. Τέλος η σοφή λαϊκή μας παράδοση μας νουθετεί λέγοντας όταν έχουμε νεύρα και είμαστε θυμωμένοι να μην τρώμε γιατί θα μας κάτσει το φαι στο στομάχι.

Τα πειράματα απέδειξαν ότι το νερό ακούει. Ο Εμότο όμως δεν σταμάτησε εκεί. Διερωτήθει αν μπορεί το νερό ακόμα και να διαβάσει. Έτσι κόλλησε σε ένα φιαλίδιο με δείγμα νερού μία ετικέτα με την λέξη «Ηλίθιο» και στο άλλο φιαλίδιο με δείγμα νερού κόλλησε την ετικέτα «Ευχαριστώ». Το νερό ήταν αποσταγμένο όπως και στα υπόλοιπα πειράματα με την μουσική. Τα άφησε όλη την νύχτα και την επομένη που έγινε η φωτογράφιση το νερό αντέδρασε όπως και στην περίπτωση της ομιλίας. Άρα το νερό όχι μόνο ακούει αλλά και διαβάζει

Τα πειράματα του Εμότο επεκτάθηκαν και στον χώρο της ανθρώπινης συνειδήσης. Ο Εμότο φωτογράφισε το νερό μίας βρύσης στην περιοχή Κόμπε του Χάνσιν-Αουάτζι που έγινε σεισμός. Ο φόβος και ο πανικός των κατοίκων ήταν καταγεγραμένος στην κρυσταλλοδομή του νερού. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ! Η ανθρώπινη συνείδηση κατεγράφη στο νερό. Μετά από μήνες όταν η περιοχή με την αμέριστη βοήθεια του κόσμου ορθοπόδησε, η κρυσταλλοδομή του νερού της συγκεκριμένης βρύσης είχε μορφοποιηθεί σε ένα εξάγωνο αστέρι.

Τα πειράματα λοιπόν του Εμότο απέδειξαν ότι το νερό αποθηκεύει και μεταδίδει πληροφορίες μέσω των κρυσταλλοδομών του. Οι εικόνες, οι ήχοι, η ομιλία, οι σκέψεις, αποκρυσταλλώνονται στην μοριακή δομή του νερού και μεταφέρονται συνεχώς. Ο Γάλλος δρ. Jacques Benveniste (1935-2004) στο τέλος της δεκαετίας του ΄80, απέδειξε ότι το νερό καταγράφει πληροφορίες δηλ. διαθέτει αξιόπιστη μνήμη.

Υγεία - Άνθρωπος - Νερό

Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι οι ήχοι, είτε ομιλία είτε μουσική, οι εικόνες αλλά και η συνείδησις του ανθρώπου (σκεπτομορφές) επιδρούν στην δομή του νερού και την μορφοποιούν. Κατά συνέπειαν τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς του νερού στον άνθρωπο, δεδομένου ότι αποτελούμαστε από 70% νερό και μάλιστα ο εγκέφαλός μας από 80% ενώ στην εμβρυακή μας κατάσταση από 90%νερό, γίνονται άμεσα αντιληπτά.

Φυσικά αυτό ισχύει για όλους, που δυστυχώς μαθαίνουμε να ζούμε σε ένα περιβάλλον που εκατέρωθεν εκτοξεύονται ύβρεις, και σε συνδυασμό με το άγχος τα νεύρα και τον φόβο αλλάζουν την δομή του νερού μας, την μολύνουν, την αλλοιώνουν και κατ΄ επέκταση είμεθα ευάλωτοι σε ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Για να είμεθα υγιείς οφείλουμε να προσέχουμε δυό παραμέτρους την καθαρότητα του νερού μας και την σωστή του γεωμετρική δομή. Για την πρώτη παράμετρο όλοι οι ιατροί αλλά και η θρησκεία μας συνιστούν δίαιτες που αποτοξινώνουν το σώμα. Η αποτοξίνωσις στον οργανισμό μας γίνεται πάντα με την βοήθεια του νερού μέσω των οργάνων του σώματός μας (νεφρά, πνεύμονες, έντερο). Το νερό που δεν είναι τρεχούμενο αλλά στάσιμο αλλοιώνεται μολύνεται όπως στα έλη κατά συνέπεια οφείλουμε να διατηρούμε το νερό του σώματός μας εν κινήσει για να είμαστε υγιείς. Πως ; Πίνοντας πολύ νερό ανανεώνουμε το νερό μας.

Ο Δρ. Μασάρου Εμότο συνέχισε τα πειράματα με το νερό προχωρώντας και στο θρησκευτικό επίπεδο παρατηρώντας την αντίδραση του νερού στην προσευχή. Το πείραμα έλαβε χώρα στο φράγμα Φουτζιουάρα στο Μινακάμι-Τσο της Επαρχίας Γκούνμα. Ο Αιδεσιμότατος Κάτο Χόκι Αρχιερεύς του Ναού Τζυουχουιν, προσευχήθηκε για μία ώρα δίπλα στο φράγμα. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της προσευχής, το νερό του φράγματος άλλαξε και έγινε πιο ήρεμο και πιο καθαρό. Οι φωτογραφίες που τράβηξε πιστοποίησαν την αλλαγή του νερού. Ενώ πριν την προσευχή η κρυσταλλοδομή του νερού ήταν παραμορφωμένη, μετά την προσευχή ένας φωτεινός κατάλευκος εξάεδρος κρύσταλλος, ενεφανίσθη στην φωτογραφία.

Η προσευχή που εκφέρεται με την προσήκουσα συνειδησιακή φόρτιση, έχει θετική επίδραση στο νερό, το φωτίζει, το καθαγιάζει, το ηρεμεί. Ο ψυχικός παράγων σε συνδιασμό με τα λόγια της προσευχής που δονούν και δομούν τα μόρια του νερού, μορφοποιούν την κρυσταλλοδομή του εσαεί. Ο αγιασμός φυλάττεται επί πολλά χρόνια και δεν χαλάει.

Το νερό είναι ΖΩΝΤΑΝΟ και όπως είπε ο Viktor Schauberger είναι το αίμα της γης. Οι αρχαίοι Έλληνες το λάτρευαν και είχαν δώσει το όνομα του Ποσειδώνος στο νερό της θαλάσσης, ενώ σε λίμνες και ποτάμια υπήρχαν άλλες θεότητες του νερού.

Σωτήρης Γκίκας
Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment