Translate

“Consumed” (Καταναλώνετε)

Το “Consumed” είναι ένα πολιτικό θρίλερ που έχει να κάνει με την σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων και που εξερευνά τον περίπλοκο κόσμο των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων (ΓΤΟ) με ένα πρωτοφανή τρόπο, παρουσιάζοντας την πραγματική  εικόνα των κινδύνων τους, στον απόηχο της πρόσφατης είδηση ​​ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει εγκρίνει το πρώτο γενετικά τροποποιημένο σολομό για ανθρώπινη κατανάλωση. Τα ψάρια, όπως και όλα τα γενετικά τροποποιημένα συστατικά στην Αμερική, δεν θα πρέπει να επισημαίνονται , αφήνοντας τους αμερικανούς καταναλωτές στο σκοτάδι, και θυμηθείτε ότι με την Διατλαντική Εμπορική Συμφωνία ΤΤΙΡ η πώληση και η κατανάλωση τροφίμων δεν έχει περιορισμό σε ηπείρους και κράτη.. προηγούνται οι πωλήσεις..






Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Αμερική δεν γνωρίζουν ότι το 80% του συνόλου των επεξεργασμένων τροφίμων περιέχουν σήμερα γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς.





Στην πραγματικότητα, το 54% των Αμερικανών δεν γνωρίζουν σχεδόν τίποτα απολύτως για το θέμα των ΓΤΟ. Οι κινηματογραφιστές Daryl Wein και Zoe Lister Jones ελπίζουν να βοηθήσουν να αλλάξουν όλα αυτά με τη δημιουργία του “Consumed”.
Consumed Trailer from Daryl Wein on Vimeo.

Απέναντι Όχθη
Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment