Translate

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Dark Web

Το Dark Web μοιάζει πολύ με τον κόσμο της Google , του Facebook και άλλων ιστότοπων που επισκέπτεστε κάθε μέρα. Όμως οι τοποθεσίες που συνθέτουν τον σκοτεινό ιστό είναι πολύ καλά κρυμμένες. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε
αυτούς τους ιστότοπους μόνο με ειδικά προγράμματα περιήγησης όπως το TOR.

 Πριν προχωρήσετε την ανάγνωση, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πολλά πράγματα στο Dark Web είναι εξαιρετικά παράνομα. Ανεξάρτητα από τις προφυλάξεις που παίρνετε, το να είσαι πραγματικά ανώνυμος είναι εξαιρετικά απίθανο. Εισέρχεστε με δική σας ευθύνη! Ο σκοτεινός ιστός είναι συνώνυμος με το εγκληματικό διαδίκτυο. Ενώ το dark Web φιλοξενεί πολλές παρανομίες , φιλοξενεί επίσης πολλές νόμιμες εταιρείες όπως οι New York Times [1]και το Facebook [2] που προσφέρουν υπηρεσίες βασισμένες σε Tor, καθώς και γενικά νόμιμο περιεχόμενο.


1. Ξεκινήστε . Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης TOR.


 Το TOR είναι μια έκδοση του Firefox, που έχει τροποποιηθεί για να επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στο διαδίκτυο ανώνυμα. Το Tor έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει ή να συμβουλεύει τους χρήστες να κάνουν πράγματα που μπορεί να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, όπως για παράδειγμα την αλλαγή μεγέθους του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Δείτε το παρακάτω βίντεο στα ελληνικά. 




2. Χρησιμοποιήστε μια συνδρομητική υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN)

Παρόλο που το TOR αποκρύπτει την ταυτότητά σας, δεν κρύβει την τοποθεσία σας.Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) είναι διακομιστές στους οποίους συνδέεστε για να έχετε πρόσβαση στον ιστό. Αυτοί οι διακομιστές βοηθούν στην κάλυψη της προέλευσής σας και μπορούν να μιμηθούν τοποθεσίες από άλλα μέρη του πλανήτη. Παρόλο που το TOR αποκρύπτει την ταυτότητά σας, δεν κρύβει την τοποθεσία σας.



3. Μηχανή αναζήτησης Το Google δεν ευρετηριάζει τους ιστότοπους του Dark Web, γι αυτό θα χρειαστείτε το DuckDuckGo Μία μηχανή αναζήτησης παρόμοια  με της Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DuckDuckGo , το οποίο κάνει μια παρόμοια δουλειά.

4. Δημιουργήστε μια ασφαλή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τώρα που είστε έτοιμοι να πάτε, ήρθε η ώρα να εγγραφείτε για μια ανιχνεύσιμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπείτε σε ιστότοπους .onion.

Εδώ είναι μερικά που θα θέλατε να εξετάσετε *: 


https://protonirockerxow.onion/login
http://torbox3uiot6wchz.onion/
http://mail2tor2zyjdctd.onion/

* Σημειώστε ότι όλα προέρχονται και από τομείς .onion, τους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης TOR. (Τα κανονικά προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome και ο Firefox δεν θα λειτουργήσουν).

Στο Dark Web υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα. Και δεν πωλούν όλα ναρκωτικά ή όπλα. Ορισμένα από αυτά είναι νόμιμα και έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες. Για παράδειγμα, αν θέλετε να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή ή ένα smartphone, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε ένα από αυτά τα καταστήματα. Φυσικά, όλες οι συναλλαγές είναι ανώνυμες και γίνονται με Bitcoin. Να γνωρίζετε όμως ότι το 50 % είναι πλαστό, και δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση για την παράδοση, επίσης δεν μπορείτε να δώσετε την πραγματική σας διεύθυνση στο Dark Web.


Είστε έτοιμοι !

Από πού μπορείτε να ξεκινήσετε

* Το κρυφό Wikipedia όπου μπορείτε να ανακαλύψετε απίστευτο όγκο πληροφοριών και links για το πραγματικό dark web : 

Onion link : http://zqktlwi4fecvo6ri.onion/ 


*Αγοράστε Bitcoins στο Blockchain
Ta Bitcoins σας βοηθούν να παραμείνετε ανώνυμοι, αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά Το site : έχει πιστοποιητικό HTTPS για τη διεύθυνση .onion! 
Θα το βρείτε Onion link :  : https://blockchainbdgpzk.onion/


* Dream market : Η σκοτεινή αγορά του Dark Web :
Onion link : http://lchudifyeqm4ldjj.onion/ Αν αποφασίσετε να αγοράσετε οτιδήποτε θα πρέπει να έχετε ήδη δημιουργήσει ανώνυμα με το email σας ένα λογαριασμό Bitcoin.

* The Hidden Wallet 
Εδώ μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν τα πάντα.Μοιάζει με ψηφιακό πορτοφόλι και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές στο Bitcoins . Onion link : http://nql7pv7k32nnqor2.onion/

[1]  https://open.nytimes.com/https-open-nytimes-com-the-new-york-times-as-a-tor-onion-service-e0d0b67b7482

[2]  https://www.facebook.com/notes/facebook-over-tor/1-million-people-use-facebook-over-tor/865624066877648/ 

Phot Credits : Pixabay


Τάσος Τσακάλης

* Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή με ενεργό URL του άρθρου.
Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου