Translate

Η Δημοκρατία δεν πωλείται

Την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου στο βιβλιοκαφέ Έναστρον, στις 7 το απόγευμα, οι εκδόσεις Τόπος , το Transnational Institute, το FIAN και η Agroecopolis  παρουσιάζουν μια μεγάλη έρευνα που ασχολείται με τις επιπτώσεις της λιτότητας στο δικαίωμα στη διατροφή.
Συγγραφείς της έρευνας είναι: Λεωνίδας Βατικιώτης, Πιέτζε Βέρβεστ, Τζέννυ Γκιουγκή, Σύλβια Κέη, Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης, Έμιλυ Μαθάισεν, Στέφαν Μπακς, Χριστίνα Σακαλή, Ειρήνη-Εριφύλη Τζέκου.
Μιλούν για τη συνεισφορά και τη σημασία της έκθεσης οι Ευτύχης Μπιτσάκης φιλόσοφος ομότιμος καθηγητής , Πέπη Ρηγοπούλου συγγραφέας ομότιμη καθηγήτρια , Γιώργος Σταματόπουλος δημοσιογράφος συγγραφέας. Συντονίζει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας  Διονύσης Ελευθεράτος



Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε τη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε για αυτήν την μεγάλη έρευνα η Χριστίνα Σακαλή Δρ. Oικονομικών και πολιτικών σπουδών, Διδάσκουσα Κ.ΑΛ.Ο. στο Ε.Α.Π. πριν λίγο καιρό στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας στην οποία γίνεται μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για την έρευνα, τα αποτελέσματα και τη σημασία του.
                                                  Πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για την έρευνα εδώ : 

Οι συνέπειες της λιτότητας και ο αγώνας για την Διατροφική Κυριαρχία στην Ελλάδα


Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου