Translate

Ο Ασκός του Αιόλου (ντοκιμαντέρ)

Έρχεται ο «Ασκός του Αιόλου»
Οι παραγωγοί του ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ για το θέμα της Αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα, ζητούν την υποστήριξη του κοινού για την ολοκλήρωση της έρευνας και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ.
«Ο Ασκός του Αιόλου» είναι ένα ντοκιμαντέρ που ερευνά το θέμα της Αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να δώσει πληροφορίες στον μη μυημένο θεατή για τις ανεμογεννήτριες, τη λειτουργία τους και το ρόλο τους σε αυτό που ονομάζουμε «Πράσινη Ανάπτυξη». Το promo video είναι ενδεικτικό της σοβαρής προσπάθειας που γίνεται.
Ο «Ασκός του Αιόλου» έχει στόχο να φωτίσει το μέγεθος της εμπλοκής εθνικών και πολυεθνικών εταιριών καθώς και του πολιτικού συστήματος της χώρας στην «Πράσινη Ανάπτυξη», να δώσει στοιχεία για το, τί είναι η Αιολική Ενέργεια και ποιός είναι ο περιβαλλοντικός, οικονομικός και πολιτικός ρόλος στις τοπικές κοινωνίες.
Η ομάδα παραγωγής του ντοκιμαντέρ αποτελείται από εργαζόμενους, άνεργους και απλήρωτους δημοσιογράφους/ερευνητές/τεχνικούς και όχι από επιχειρηματίες ή επενδυτές. Η χρηματοδότηση εξαρτάται αποκλειστικά από το κοινό. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει οικονομικά εδώ μέσω της πλατφόρμας indiegogo.



Απέναντι Όχθη

Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου