Translate

Εναλλακτικές θεραπείες : Su jok

Το Su Jok, ως κομμάτι της Onnuri Medicine, αποτελεί θεραπευτικό σύστημα - δημιούργημα του Κορεάτη καθηγητή Park Jae Woo. Με τη λειτουργία του να στηρίζεται στους νόμους της κβαντικής φυσικής, το Su (Χέρι στην κορεάτικη) Jok (Πόδι στην κορεάτικη) συνίσταται σε ποικίλα βασικά και τμηματικά συστήματα αντιστοιχίας. Δια μέσω των χαρτών αυτών, που αντιστοιχούν τα δάχτυλά μας, τα χέρια μας και τα πόδια μας σε όλο το σώμα ή σε μέλη και εσωτερικά όργανα, μπορούμε να επιδράσουμε αποφασιστικά τόσο στη φυσική - υλική μας υπόσταση όσο και στη μη υλική (αισθήσεις, συναισθήματα, τρόπος σκέψης, ψυχική κατάσταση), με σκοπό την επανάκτηση και διατήρηση της υγείας.

Τι καθιστά τη μέθοδο Su Jok τόσο ιδιαίτερη;

Το αναμφισβήτητο γεγονός ότι κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να επέμβει καθοριστικά στην κατάσταση της υγείας του και να είναι ιατρός του εαυτού του. Ελάχιστες άλλες μορφές θεραπείας προσφέρουν ανάλογη δυνατότητα και σχεδόν πάντα ενυπάρχει ο παράγοντας της εξάρτησης. Το Su Jok, μέσω της γνήσιας πρόθεσης του δημιουργού του, εκφράζει την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και την ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ από τους "ειδικούς" (προϊόντα της άγνοιας των υπολοίπων) και τις κρυφές σκοπιμότητες πίσω από τη γενικευμένη χορήγηση σκευασμάτων. Στην κρίσιμη τούτη καμπή της ανθρώπινης ιστορίας, στην αυγή μιας νέας χιλιετίας ο άνθρωπος καλείται να λάβει μια πολυσήμαντη απόφαση. Σε αυτήν την κοινωνία της μαζικής ιατρικής, των ύποπτων εμβολίων, της ανέκφραστης οργής και του δίχως έρισμα φόβου για σχεδόν οτιδήποτε που αφορά στην καθημερινή διαβίωση, το άτομο καλείται να ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ, καλείται να απελευθερωθεί.

Στη μέθοδο Su Jok χρησιμοποιούμε επιλεκτικά φυτικούς σπόρους, θερμαντικά




πούρα, μίνι βελόνες (οι οποίες εφαρμόζονται μόνο σε χέρια και τα πόδια των άκρων), ειδικούς μαγνήτες, λίθους, αιθέρια έλαια, δαχτυλίδια για μασάζ, χρώμα και φως. Κυρίως όμως ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. Και όντως αυτά χρησιμοποιούμε ώστε να επιφέρουμε την ποθητή ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ στη ζωή μας.

Εν τέλει, αξίζει έστω για μια φορά στη ζωή του κανείς να φανταστεί το πώς θα ήταν αν... αντικαθιστούσε ΟΛΑ τα αναλγητικά (τουλάχιστον) σκευάσματα που έχει ή πρόκειται να χρησιμοποιήσει στη ζωή του με την ολιγοδευτερόλεπτη διαδικασία της επικόλλησης σπόρου πάνω στο χέρι και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αν το έχετε κάνει ήδη ή το κάνατε μόλις τώρα, η μέθοδος Su Jok ενδείκνυται για εσάς. Όσοι το "είδαν", το θέλησαν και μπορούν να το έχουν. Υπενθυμίζω (σε αυτούς που το έχουν ήδη σκεφτεί) και υπογραμμίζω και πάλι ότι: "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ" αλλά και ότι: "Ο ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ".


Πηγή

Απέναντι Όχθη
Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου