Translate

Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας 2016

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 6η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

Πέμπτη-Κυριακή , Χαλκίδα 15-16-17-18 Σεπτεμβρίου 2016 (από τις 10 το πρωί

μέχρι αργά το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο) στο "Πάρκο του Λαού", στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης,ένα πάρκο, κεντρο πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων της Χαλκίδας.

Παραγωγοί, μεταποιητές και χειροτέχνες από όλη την Ελλάδα συναντιούνται, ανταλλάσσουν απόψεις και εκθέτουν καθαρά
προϊόντα, φτιαγμένα με μεράκι και οικολογική συνείδηση.

Η γιορτή έρχεται για να μας γεμίσει γνώσεις και ελπίδα, με αρχικό σκοπό το μοίρασμα, μοίρασμα γνώσεων και αγάπης. Να μας δείξει ότι μπορούμε και αλλιώς, με αυτάρκεια και αλληλεγγύη να βγούμε από τη μιζέρια μιας κρίσης που μας φύτεψαν. Ελάτε μαζί μας για να νιώσετε τι θα πει οικογιορτή, να στηρίξουμε όλοι μαζί τον μικρό παραγωγό που βάζει το μεράκι του και την αγάπη του και είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας τον κόπο του, το χειροτέχνη που δημιουργεί μέσα από την χαρά του και την αγάπη για την φύση.

ΟΙ αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 10 Αυγούστου και οι αποφάσεις θα ληφθούν στην τελευταία συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου.


Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 6η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο Πέμπτη-Κυριακή , Χαλκίδα 15-16-17-18 Σεπτεμβρίου 2016 στη Χαλκίδα παρακαλούνται να διαβάσουν τους όρους συμμετοχής στην παρακάτω αίτηση και αφού την συμπληρώσουν να την αποστείλουν στο email: oikogiortievias@yahoo.gr
Ή πιέστε στον παρακάτω σύνδεσμο :

Αίτηση Συμμετοχής


http://oikogiortievias.blogspot.gr/

Facebook : Ομάδα Οικογιορτή Εύβοιας



Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment