Translate

The Vegetable Orchestra, Η Ορχήστρα των λαχανικών

Όλα τα όργανα είναι αποκλειστικά φτιαγμένα από φρέσκα και αποξηραμένα λαχανικά όπως καρότα, πράσο, σελινόριζα, αγκινάρα, αποξηραμένη κολοκύθα αλλά και κρεμμύδι. Μουσικά όργανα που διαρκούν μόνο για μια συναυλία ή μία ημέρα στο στούντιο. Οι ήχοι που παράγονται από αυτά τα όργανα είναι εκπληκτικοί , διάφανη και πολυεπίπεδοι , διαπεραστικοί funky και groovy - ένα ετερογενές μίγμα ήχων βιολογικής προέλευσης .














   Η ιδέα προέκυψε από ένα παιδικό παραμύθι όπου οι μουσικοί του βασιλιά ήταν φυλακισμένοι σε ένα μπουντρούμι και κατάφεραν να παίξουν μουσική χρησιμοποιώντας τα λαχανικά που τους είχαν φέρει για φαγητό., και έτσι βρήκαν το δρόμο τους για την ελευθερία. Οι κολοκύθες χρησιμοποιούνται σαν τύμπανα ή σαν μπάσο. Οι πιπεριές βγάζουν ήχο κουδουνιού. Τα πράσα γίνονται βιολιά. Τα καρότα φλάουτα, τα αγγούρια μικρόφωνα επίσης χρησιμοποιούν μελιτζάνες , καρότα, και σελινόριζα.

Κύριες επιρροές τους είναι το funk, το swing ,η dub, η industrial αλλά και η μουσική των Kraftwerk που πολύ συχνά διασκευάζουν.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί.




Απέναντι Όχθη
Share on Google Plus

About Απέναντι Όχθη

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου