Αρνούμαι: Δεν υπογράφω να βγουν εκτός Βουλής τα Χρυσά Αυγά

Εδώ και λίγες μέρες λαβαίνω για να υπογράψω και να προωθήσω αιτήματα* προς την Πρωθυπουργό ή προς την Ε.Ε. ή προς τον σύμπαν να βγει εκτός Βουλής η ΧΑ.
Αρνούμαι.
Κατ' αρχήν δεν πιστεύω ότι κόμμα που ψηφίστηκε είναι σωστό να τεθεί εκτός νόμου. Πιστεύω πως εντός νόμου (δηλαδή στα δικαστήρια και, αν αποδειχθεί ενοχή, στη φυλακή) πρέπει να τίθεται κάθε εγκληματίας ανεξαρτήτως βουλευτικής ή όποιας ασυλίας.
Επίσης αρνούμαι με την υπογραφή μου, σα να ήταν ψήφος, να βοηθήσω να υποκριθούν ότι σκοτώνουν το δράκο που κατασκεύασαν για να με τρομοκρατούν, επειδή τώρα είτε δεν τον χρειάζονται πια, είτε σκοπεύουν να του αλλάξουν πρόσωπο, είτε πιέζονται από ανωτέρους.

Δεν είναι εύκολο.
Δεν είναι εύκολο να ψεύδονται μπροστά σου.
Δεν είναι εύκολο να προσπαθείς να καταλάβεις γνωρίζοντας πως σου λείπουν πληροφορίες.
Δεν είναι εύκολο να πιστέψεις ότι ο Φρανκεστάιν θα σκοτώσει το σαθρό τέρας που έφτιαξε.
Δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις ότι όποτε μια τραγωδία μονοπωλεί τα ΜΜΕ είναι στιγμή που κάτι άλλο αποκρύπτεται.
Δεν είναι εύκολο να μιλάς για σκοτεινότερα και πιο οργανωμένα σχέδια όταν υπάρχουν νεκροί, αθώα θύματα της παγκόσμιας πολιτικής ή της προσωπικής γενναιότητάς τους.

Όμως το αποφάσισα (διότι πολλά διαβάζω και απελπίζομαι) να σας υπενθυμίσω αν δεν το ξέρετε πως πέραν της συνέντευξης πρώην Χρυσαυγίτη που ξαφνικά παρουσιάζεται ως εύρημα διαφωτιστικό, κάποιοι έχουμε διαβάσει αυτά που τώρα τάχα ανακαλύπτονται.

Ίσως σοκάρεστε, ίσως σκοντάφτουν οι πληροφορίες αυτές σε πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες κι εμπιστοσύνη σε κόμματα και πολιτικούς.

Ίσως και να κάνω και κάποια λάθη― δεν είμαι δημοσιογράφος να έχω τα μέσα να ερευνώ τα πάντα (γι αυτό κι είναι πάντα ευπρόσδεκτες οι διορθώσεις σας).


Share on Google Plus

About apenanti oxthi

Μια άλλη ματιά στην λεωφόρο των πληροφοριών.