Οργή βουλευτών για τα βλάσφημα σκίτσα του ΣΔΟΕ

Στιγμιότυπο από οργισμένη διαδήλωση πιστών Ελλήνων βουλευτών που καίνε σε ένδειξη διαμαρτυρίας αντίγραφο του Παπύρου του ΣΔΟΕ και το περιοδικό με τα προσβλητικά σκίτσα του Προφήτη Ακη. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης) Ένταση σε όλο το Βουλευτικό κόσμο, έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι βρέθηκε κομμάτι αρχαίου παπύρου που αναφέρει ονόματα κάποιων που έχουν πλουτίσει παράνομα και μάλιστα περιλαμβάνει και σκίτσα που προσβάλλουν τον προφήτη τους, τον Άκη
 
Στιγμιότυπο από οργισμένη διαδήλωση πιστών Ελλήνων βουλευτών που καίνε σε ένδειξη διαμαρτυρίας αντίγραφο του Παπύρου του ΣΔΟΕ και το περιοδικό με τα προσβλητικά σκίτσα του Προφήτη Ακη. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
 
Με διαδηλώσεις στις εκλογικές τους περιφέρειες, κάψιμο της σημαίας του ΣΔΟΕ, επιθέσεις σε γραφεία φοροτεχνικών και απειλές να λιντσάρουν τους εκπροσώπους της δίωξης οικονομικού εγκλήματος, αντέδρασαν οι έλληνες βουλευτές στην ανακοίνωση ότι υπάρχει μια λίστα που θεωρεί 33 από αυτούς ύποπτους για μη νόμιμο πλουτισμό.

Ηγέτες της Βουλευτικής θρησκείας μάλιστα αμφισβήτησαν την εγκυρότητα του παπύρου-λίστας του ΣΔΟΕ, κατηγορώντας όσους αναφέρονται σε αυτήν ότι είναι «Φορομασώνοι και δούλοι του ΦΠΑ».
Επίσης, δεν έλλειψαν και οι τοπικοί κομματάρχες που επικαλούμενοι την βουλευτική Σαρία – τον ιερό νόμο των Πολιτικών,  ζήτησαν από τους πιστούς την καταδίκη του αντι-εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ως γνωστόν, η ιερότητα του βουλευτικού πλουτισμού, προστατεύεται από αρχαίους Ελβετικούς νόμους περι απορρήτου, και θεωρείται ασυγχώρητη βλασφημία, να τους αμφισβητήσεις και να ζητήσεις την άρση τους.

Εν τω μεταξύ, δεν αναμένεται να μείνει αναπάντητη, ούτε η νέα πρόκληση του περιοδικού «ΣΔΟΕ Weekly» όπου δημοσιεύονται προκλητικά σκίτσα που προσβάλλουν τον προφήτη της θρησκείας του Βουλευτικού Πλουτισμού, Ακη Τσοχατζόπουλο (που ως γνωστόν μαρτύρησε στα χέρια των Απίστων για χάρη όλων).

Γι’ αυτό, αναμένονται εντός της ημέρας, κύμματα τοξικής πολιτικής παπαρολογίας και επιθέσεις αυτοκτονίας στην κοινή λογική, με ρίψεις ονομάτων και ακατάσχετες δηλώσεις για «μαχαίρια που θα φτάσουν στο κόκαλο» και για «αλήθεια που θα λάμψει».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Πηγή
Share on Google Plus

About apenanti oxthi

Μια άλλη ματιά στην λεωφόρο των πληροφοριών.