Νέα παγκόσμια καινοτομία της κυβέρνησης Σαμαρά!

Νέα παγκόσμια καινοτομία της κυβέρνησης Σαμαρά!

Σε άλλη μια μοναδική επιτυχία, έφτασε η κυβέρνηση του Αντώνη του Σαμαρά, καθώς θα αναγκαστεί να πάρει πρόσθετα μέτρα 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, αυξάνοντας έτσι το αρχικό πακέτο των 11.5 δις στα 13.5! Με το επίτευγμα αυτό, ο Αντώνης γίνεται ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, με τον οποίο οι τράπεζες διαπραγματεύονται για να αυξήσουν τις απαιτήσεις τους. Λέτε αυτό να εννοούσε όταν έλεγε επαναδιαπραγμάτευση;


Πόσο πρωτοπόρος Θεέ μου... Περιμένετε έχει κι άλλο.

Όσοι έχετε μικρά παιδιά απομακρύνετε τα από γύρω σας. Οι καρδιοπαθείς προτείνεται να μη συνεχίσουν την ανάγνωση και όσοι έχετε πρόβλημα με τη διαχείριση του θυμού σας βεβαιωθείτε ότι γύρω σας δεν υπάρχουν αντικείμενα αξίας.


Το πρόσθετο πακέτο μέτρων για τα 2 δις, θα παρθεί προκειμένου να καλυφθούν οι απώλειες φορολογικών εσόδων που θα φέρουν οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις..! Μπορούμε να φανταστούμε λοιπόν, ότι σε 3 μήνες, θα χρειαστούμε νέο πακέτο μέτρων, προκειμένου να καλυφθούν οι φορολογικές απώλειες του πακέτου μέτρων των 2 δις, που πάρθηκαν για να καλύψουν το προηγούμενο πακέτο μέτρων κ.ο.κ.


Οι άνθρωποι είναι άκρως επικίνδυνοι. Και εσείς που τους ψηφίσατε, άκρως ηλίθιοι.
Share on Google Plus

About apenanti oxthi

Μια άλλη ματιά στην λεωφόρο των πληροφοριών.